Kafka

Beste vodafone,

Dit verhaal begint op 19 juli 2017. In de Vodafonewinkel aangekomen, ik wilde een nieuw abonnement afsluiten. Dit ging jammer genoeg niet omdat mijn simkaartnummer niet te vinden was in het systeem. De jonge man aan de balie is zelfs naar Ziggo gelopen om te kijken ze daar het probleem konden oplossen (ik heb namelijk een sim-only van Ziggo en jullie werken nu samen met Ziggo dus vandaar dat ik mijn nieuwe abbo bij jullie wilde aansluiten). Maar nee dat ging niet. Diezelfde dag met Ziggo gebeld. Die konden gelukkig in een oud systeem kijken en vonden mijn simkaart. Ik wilde een zakelijk abonnement! Dit is niet gelukt. Het KvK nummer was niet te vinden in het systeem wel op de KvK-site. Was geen probleem want dan zou het eerst particulier worden en dan kon ik het later overzetten.

 

Donderdag 27 juli. We zijn inmiddels een week verder. Voor de derde keer moest ik mijn gegevens laten checken voor de BKR toetsing. Eindelijk het was dan gelukt. De vorige twee pogingen waren namelijk niet gelukt. Het was niet aangekomen in het systeem van Vodafone.

 

De gegevens van het contract zijn als volgt. Het contract is vast op naam van mijn man gezet. PG. Van Suijlekom omdat het moet worden omgezet in een zakelijkcontract en het KVK staat op zijn naam. De telefoon is voor mij, zijn vrouw MTM Lagendijk – van Suijlekom, het wordt ook van mijn rekening afgeschreven dus mijn rekeningnummer staat op het contract. Ik vroeg nog of dit een probleem was. Dat was het niet.

 

Zaterdag 29 juli.

Eindelijk vandaag zou mijn telefoon worden bezorgd door Dynalogic. Het zou vrijdag worden bezorgd maar de koerier stond bij het verkeerde appartement. Vanmorgen stond de koerier ook bij het verkeerde appartement te bellen maar gelukkig had ik gisteren al contact opgenomen met de bezorgafdeling en de boel ge-micro-management. Ik kreeg een belletje dat hij stond aan te bellen en we deden niet open. Ik zei dus dat hij niet bij het juiste appartement stond. Wilde hij eigenlijk niet geloven! Uiteindelijk stond hij boven en ik zou mijn telefoon in ontvangst nemen. Die kreeg ik dus niet!!! Omdat de naam van de contracthouder en de naam van de rekeninghouder niet overheen kwamen! We werden door deze jonge man dan ook niet fijn behandeld. Of we een stelletje stoute kinderen waren die hem dan toch helemaal voor niks hadden laten komen.

 

Vanmorgen meer dan een uur aan de telefoon gezeten want ik snapte er helemaal niks van. Eerst kreeg ik iemand van Vodafone aan de lijn. Deze man was zeer onvriendelijk en begreep blijkbaar niet dat ik een beetje boos was. Ik werd na lang wachten blijkbaar doorverbonden met Dynalogic. Ik kreeg een dame aan de telefoon die mij goed heeft kunnen uitleggen wat het probleem was. Vodafone heeft namelijk een strikte regeling dat de naam van het contract en de rekeninghouder hetzelfde moeten zijn. Als dit niet het geval is dan moet vodafone een melding per e-mail sturen aan de managementafdeling van Dynalogic en die zorgen dat die brief meegaat met de koerier waarin een duidelijk instructie staat dat men afwijkt van de regels. Vervolgens heb ik Vodafone weer gebeld en kreeg een dame aan de telefoon die toevallig wist hoe dit zat. Zij kon mij niet helpen omdat de afdeling over abonnementen en wijzigingen/annuleringen dicht is op zaterdag.

 

De afhandeling.

  • Ik heb zowel vrijdag als zaterdag in mijn vakantie vanaf 8 uur zitten wachten op de koerier.
  • Ik heb 3 keer mijn gegevens moeten doorgeven voor de BKR-toetsing.
  • Vervolgens heb ik nu nog steeds geen telefoon!
  • Alles is geregeld verder, nummerbehoud is goedgekeurd, abonnement is geregeld.
  • Ik ben nu 10 dagen verder, lijkt mij toch wat lang!

 

Mijn voorstel:

  1. De boel wordt geannuleerd.
  2. Jullie sturen het verzoek dat jullie afwijken van de regels aan het managementteam van Dynalogic.
  3. Jullie doen het nu in 1 keer goed! Het wordt een zakelijk abonnement.
  4. Het abonnement wordt op mijn naam gezet.

 

Verder vind ik dat ik recht heb op compensatie. Korting op de eerste drie maanden van mijn abonnement bijvoorbeeld. Of iets anders.

 

Met vriendelijke groet,

M.T.M Lagendijk – van Suijlekom

P.G. van Suijlekom

Published by

sorormysticalworld

My name is Soror Mysticalworld. I've been a traveler on the mystical path for over twenty years. It took me a long time to write about my travels, to see if I wanted to be in this digital world. So I put on the winged sandals and start my new journey.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s